J.Ruizendaal

06-53471343 / info@jruizendaal.nl

Projecten

het Gooisnatuurreservaat verkreeg in 2010 het eigendom van het landgoed Kommerrust , gelegen in de gemeente Naarden .
Dit (oude) landgoed kent een rijke geschiedenis en geeft de verbintenis aan met de stad Amsterdam en het Gooi aan .
Een relict is de nu nog aanwezige waterpartij, die als landschap element is aangebracht door de vorige eigenaren van het landgoed 
De Firma Ruizendaal uit Naarden heeft de opdracht van het Gooisnatuurreservaat gekregen om deze waterpartij te herstellen, deze waterpartij kende aan achterstand in onderhoud van enkele tientallen jaren. In januari 2016 heeft de Firma Ruizendaal dit werk uitgevoerd tot grote tevredenheid van het Gooisnatuurreservaat .
Het is nu voor bezoekers van het landgoed weer een lust om er een wandeling te maken en de waterpartij te aanschouwen.

 

in augustus 2019 hebben wij in opdracht een klein perceeltje grasland mogen opknappen langs de A1. Ook voor de kleinere klusjes,kunt u ons inschakelen. Het perceeltje grasland lag er heuvelig bij en vol met gaten. Wij hebben het perceel gespit met spitmachine en geëgaliseerd met de kilverbak, en daarna ingezaaid.

de eigenaar en de dieren kunnen weer vrolijk verder , met mooi nieuw gewas aan gras.

In januari 2017 hebben wij een mooi en leuk project mogen uitvoeren voor studio Wim in Naarden. De platanen bomen moesten weg uit Frankrijk, en hebben ze laten transporteren naar Naarden. De bomen werden erg kort ingekort,van wegen transport, Ik dacht zelf die bomen gaan  nooit meer groeien. Die bomen gaan dood. maar zo zie je maar dat de platanen met veel aandacht en onderhoud het toch hebben gered.Nu wordt het laantje met platanen veel gebruikt voor tv opnames. zoals dronemasters.

Het was voor ons een aparte opdracht die niet zo gauw voor komt.

www.000webhost.com